Екскурзии в Чужбина

На своите клиенти ВАСТЕЛС предлага индивидуални и групови екскурзии за цял свят.

  • При заявка от страна на клиент за индивидуално пътуване (от 1 до 10 човека) по индивидуална програма по избрана от него дестинация, екипът на ВАСТЕЛС предлага оферта в няколко варианта с включени всички услуги представляващи интерес за клиента по конкретното пътуване (транспорт, хотелско настаняване, застраховка, допълнителни услуги – наемане на автомобил, екскурзовод, трансфери летище-хотел-летище, визови услуги, допълнителна информация и др.). Предимството на индивидуалните пътувания организирани от ВАСТЕЛС се изразява в това, че офертите предлагани от ВАСТЕЛС са съобразени с конкретното желание на клиента за пътуването и подлежат на корекции и трансформации според вижданията на клиента.

  •  При заявка от страна на клиенти за групово пътуване (над 10 човека) по индивидуална програма по избрана от тях дестинация, екипът на ВАСТЕЛС предлага оферта в няколко варианта с включени всички услуги представляващи интерес за групата по конкретното пътуване. Цените на всяка една от услугите е преференциална и се влияе от броя на участниците в групата. В зависимост от големината на групата екипът на ВАСТЕЛС предлага и назначаване на специален транспорт (за самолетите – чартър, за влаковете – допълнителен самостоятелен вагон, за автобусите – самостоятелен автобус, както и всички останали услуги, касаещи пътуването - хотелско настаняване, застраховка, допълнителни услуги – наемане на автомобил, екскурзовод, трансфери летище-хотел-летище, визови услуги, допълнителна информация и др.). Предимството на индивидуално организираното групово пътуване организирано от ВАСТЕЛС се изразява в това, че е съобразено с конкретното желание на клиентите за пътуването и подлежат на корекции и трансформации според вижданията на клиента.

  • При заявка от страна на клиента за включване в групово пътуване с пакетна програма по избрана от него дестинация, екипът на ВАСТЕЛС предлага оферти на български и чужди туроператори по предварително съставени от тях пакетни програми (самолетни и автобусни).